NEWS - 14.03.2015

Zebranie Sprawozdawcze Członków Stowarzyszenia.

Stowarzyszenie  Kęszyca Leśna   W dniu 14 marca 2015r odbyło się Walne Zwyczajne Zebranie Sprawozdawcze członków naszego stowarzyszenia. Zgodnie z uprzednio ogłoszonym i zatwierdzonym przez zebranych porządkiem obrad wybrano przewodniczącego – Jerzy Kardela, oraz protokolanta obrad - Beata Błaszczak. Sprawozdanie z działalności Zarządu złożył prezes, a protokół z kontroli działań Zarządu, w tym kontroli finansowej przedstawił przewodniczący Komisji Rewizyjnej Henryk Kopczyński. Po dyskusji nad sprawozdaniami zebrani jednogłośnie uchwalili absolutorium dla Zarządu i Komisji Rewizyjnej. W związku z rezygnacją Anny Kachel z funkcji sekretarza dokonano wyboru uzupełniającego do Zarządu. W wyniku jawnego trybu głosowania, przyjętego przez zebranych, nowym sekretarzem wybrana została Anna Chicun. Ponadto Walne zebranie uchwaliło przeznaczenie dochodu z roku 2014 na cele statutowe w roku 2015. Zebrani ustalili również dwa terminy naszych działań w I półroczu 2015 roku:
- w dniu 18 kwietnia porządkowanie plaż i renowacja ławek
- w dniu 6 czerwca organizowany przez stowarzyszenie „Piknik Rodzinny”
Zachęcamy członków stowarzyszenia, również tych, którzy w zebraniu nie uczestniczyli, do aktywnego włączenia się w powyższe działania.

Tekst: Jerzy Kardela  |  Data Newsa:14.03.2015r. | do góry

Foto: Krzysztof Adamczak - Admin  |  Data Newsa:14.03.2015r. | do góry |